«З Осуховським будуть говорити на чистоту»

29 квітня 2021

У травні на телеканалі ITV та на YouTube-каналі стартує авторська програма «З Осуховським на чистоту». Автор і ведучий проекту – відомий політик, нардеп двох скликань Олег Осуховський, якого глядачі не раз бачили в етері, однак вперше він виступить у новій ролі ведучого. Гості програми – відомі та успішні люди – політики, бізнесмени, артисти не тільки з України, а й за її межами

-Пане Олеже, як сталося, що з політики – та й у ведучі на телебаченні?

-Давно розмірковував про те, щоб зробити свою авторську програму, в якій би гостями стали цікаві, талановиті люди. В моєму публічному доробку близько 1500 етерів, тому політичний досвід тут став мені в пригоді. За роки депутатства познайомився з багатьма непересічними людьми, які щиро вболівають за майбутнє України. Окремо хочу наголосити і про цікавих гостей – іноземців, яких теж знаю і планую провести відверту розмову. Завдяки політичній діяльності я був частим гостем ефірів, спікером в програмах, дискутував, озвучував свою позицію. Тож спілкування перед камерою для мене не нове - тільки цього разу я в ролі ведучого, а не гостя.

- Як вирішуєте, кого запросити, щоб було цікаво і корисно для глядача?

-Найперший критерій – це має бути цікава, популярна людина з сучасними прогресивними поглядами. Глядачі побачать, які чудові люди живуть і працюють в Україні та поза її межами, звідки вони, якого роду, як вони йшли до своїх вершин, які виклики долали, як бачать майбутнє. Ну й крім того, моє завдання – розкрити те, про що вони раніше не наважилися чи не хотіли розповідати. Це – наш ексклюзив. Наша унікальна пропозиція саме для глядачів «З Осуховським на чистоту».

-Знаємо, що вже записано перші програми, які невдовзі вийдуть в етер. Можете для нас відхилити завісу, кого ми побачимо в програмі?

-Їхні імена ми відкриватимемо, анонсуючи чергові програми. А поки що хотів би зберегти інтригу. Але скажу, що серед перших гостей цікавий творчий діяч, який є актором і журналістом водночас, популярна артистка, досвідчений «шпигун» - багатолітній співробітник спецслужб, зокрема на керівних посадах, талановиті та драйвові хлопці-артисти і навіть бізнес-леді, від якої ви почуєте багато цікавої та корисної інформації.

-Чи підтримуватимете зворотній зв’язок із глядачами?

-Обов’язково. У нас в програмі буде інтерактив і глядачі за свою активність матимуть можливість отримати приз від гостя. Запрошую усіх писати про свої враження та відгуки на моєму YouTube-каналі та на сторінках у соцмережах. Також пишіть, кого ви би хотіли бачити гостями програми «З Осуховським на чистоту». Бо наша програма – для глядачів і цікавих гостей.