Вбив батька під час сімейного конфлікту: столичні оперативники затримали підозрюваного

27 липня 2022

Під час сварки син завдав родичу тілесних ушкоджень, від яких чоловік помер

За скоєння тяжкого злочину слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від медиків, що у квартирі на вулиці Дмитрівській лежить чоловік без ознак життя. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, оперативники та судово-медичний експерт.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці затримали 40-річного киянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«У ході досудового розслідування ми з’ясували, що між родичами часто виникали сварки. Під час чергового конфлікту син вдарив батька по голові тупим предметом, а потім бив його руками та ногами. Від отриманих травм потерпілий помер до приїзду лікарів. Судово-медичний експерт оглянув тіло потерпілого та вияв численні забої. На даний час ми встановлюємо знаряддя вчинення злочину».

Слідчий Шевченківського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.