В Одесі митниця виявила незадекларовані мобільні аксесуари на понад 10 млн грн, - Денис Пудрик

18 грудня 2020
В Одесі митниця виявила незадекларовані мобільні аксесуари на понад 10 млн грн, - Денис Пудрик

Одеська митниця спільно з управлінням власної безпеки Держмитслужби виявили незадекларовані мобільні аксесуари на суму понад 10 млн грн

Про це йдеться на сторінці Держмитслужби у Facebook.

6

Як повідомив заступник начальника Одеської митниці Держмитслужби Денис Пудрик, контейнер з товарами широкого вжитку прибув до Одеського порту з Китаю на адресу київського підприємства.

За його словами, при пропуску вантажу до Київської митниці під час митного огляду робочою групою Управління власної безпеки Держмитслужби спільно з управлінням протидії митним правопорушенням Одеської митниці було виявлено незаявлену у попередній митній декларації значну кількість товарів.

"За попередньою оцінкою їх ринкова вартість сягає 10 млн грн. Наразі здійснюється фіксація митного правопорушення", - повідомив Денис Пудрик. 

Нагадаємо, що у листопаді вартість реально вилучених предметів митних правопорушень на Одеській митниці зросла вдвічі і склала понад 60 млн грн.

Раніше Денис Пудик повідомляв, що літом було вилучено майже 600 тисяч пачок контрабандних сигарет, прихованих всередині коробів з чаєм з Грузії. Також було вилучено ще 17 тонн брендових речей та понад 540 тис. пачок цигарок.

Джерело apostrophe.ua