Столичні дізнавачі повідомили про підозру жінці, яка придбала та зберігала канабіс

10 травня 2022
Столичні дізнавачі повідомили про підозру жінці, яка придбала та зберігала канабіс

Зловмисниця отримала майже півкілограма наркотиків через поштове відділення, після чого її затримали правоохоронці

Відтепер порушниці загрожує до п’яти років обмеження волі.

У рамках реалізації оперативної інформації правоохоронці на проспекті Маяковського затримали 36-річну киянку за підозрою у придбанні наркотичних речовин. Для документування за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Як розповіла дізнавач Деснянського управління поліції Ірина Дяків, на місці поліцейські вилучили у зловмисниці 11 поліетиленових пакетів з канабісом:

«Ми з’ясували, що жінка отримала у відділенні пошти пакунок та по дорозі додому її зупинили поліцейські. При огляді «посилки» було виявлено речовину рослинного походження зеленого кольору. Порушницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно з висновком проведеної експертизи вилучені наркотичні речовини є канабісом, загальною вагою 360 грам».

Відділом дізнання Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою затриманій повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає штраф, виправні роботи, арешт або обмеження волі на строк до п’яти років.