Сім сходинок до успіху: чого навчає езотерик Андрій Дуйко

02 серпня 2021
Сім сходинок до успіху: чого навчає езотерик Андрій Дуйко Андрій Дуйко

Андрій Андрійович Дуйко – засновник і керівник міжнародної езотеричної школи «Кайлас», а також ГО «Центр творчого розвитку людини», президент компанії «Тибетська Формула», психолог, йог, езотерик, маг, автор більш ніж 300 навчальних семінарів. Разом із групою вчених переклав із санскриту та інших давньосхідних мов більш як 30 000 текстів у сфері тибетської традиційної медицини. Ідеї Андрія Дуйка називають новаторством у всіх напрямках самопізнання. Автору належать більш як 300 навчальних семінарів і друкованих видань. Серед них «Введение в эзотерику» (4 томи), "«303 совета для счастливой жизни», «Причины заболеваний человека», «Магия денег», «Доктрина бизнеса», «Привлечение фортуны», «Сексуальная магия», «Ментальная механика целительства», «Эзотерика и дети», «Противоядие злу», «70 мастер-классов Сангая», «7 ступеней Школы Кайлас» і багато інших. https://duiko.guru/

Андрій Дуйко – абсолютно щасливий у 10-річному шлюбі. Разом із дружиною Софією виховує п'ятьох дітей.

  • Андрію Андрійовичу, в чому головна сутність вашого унікального вчення?
  • Я завжди кажу: з нами відбувається те, що ми відчуваємо. Наші відчуття створюють наші події. Діти, коли народжуються, вони посміхаються. Пройшовши родові шляхи, вони радіють тому, що живуть. Дорослі втрачають це вміння: відчувати усі барви життя та радіти кожному дню. Це і є справжнє щастя. Сьогодні цивілізація нам хоче підмінити його «короткими» задоволеннями – задоволенням від алкоголю, наркотиків, легких грошей, зради коханій людині, духовного занепаду тощо. Це обман. Духовна людина – це щаслива, вірна, спокійна та добра людина. Людина сама може для себе вирішити: на якому вона боці. І зробити крок до успіху та щастя вже сьогодні. А я допоможу.

Цінності Міжнародного центру «DUIKO» – доброта, чесність, сім’я, свобода, самореалізація, творчість, любов, здоров'я, матеріальн благополуччя, щасливе довге життя.

Ви замислювалися, чому одній людині тотально щастить, а інша постійно стикається з невдачами? Я вивчав це питання. І переконався, що успіх можна притягнути в своє життя.

Зробити життя – своє і близьких – гармонійним, щасливим, успішним – чи не до цього ми всі прагнемо? Як це зробити? Саме цього я і навчаю учнів із різних куточків земної кулі.

  • Ми бачимо сотні вдячних відгуків учнів вашої школи. https://duiko.guru/otzyvy/ Це переконує у дієвості вашого вчення. Що ви скажете тим, хто критично ставиться до езотерики?
  • Не потрібно мені вірити! Перевірте самі! Я і сам не вірив в езотерику.

Усе, чого я навчаю інших, спочатку випробував на собі. На скрутному та безвихідному етапі життя – майже на межі смерті. З невиліковною хворобою, без грошей, з проблемами в особистих стосунках – я раптом зрозумів, що навіть не живу. Я кардинально змінив ставлення до життя. Це був довгий і складний шлях мого «езотеричного подвигу». У результаті зміг налагодити здоров’я, досягти успіху у бізнесі, знайшов справжнє сімейне щастя. Коли зрозумів, що це допомогло мені – став допомагати близьким. На диво, їхнє життя теж змінилося. За майже 12 років існування езотеричної школи дієвість методів доведена на практиці багатьма людьми.

Справжнє щастя та успіх доступні кожному. Є інструменти, які забезпечать досягнення бажаного швидко та ефективно. По-перше, це правильна та конструктивна філософія. А по-друге – конкретна, практична, математично точна езотерика. Справжня езотерика – це знання та вміння. І цьому можна навчити кожного, хто воліє керувати своїм життям. Ці знання та методи унікальні, прості у застосуванні. А результат відчуваєш одразу.

За нашим внутрішнім дослідженням, середній показник успіху в житті пересічних людей складає приблизно 40%. Якщо дослідити учнів школи «Кайлас» — їхній показник успішності зростає до 87%. Випускники школи показують безпрецендентний показник успішності – 100%!

  • Ви акумулювали перевірені на практиці певні методики та вже більш як 11 років передаєте свої напрацювання в рамках школи «Кайлас». Чого навчають в міжнародній езотеричній школі Андрія Дуйка? Які знання та вміння отримує там людина?

Школа «Кайлас» має 7 сходинок. Загалом це 210 годин матеріалу.

Навчання спрямоване на максимальне розкриття духовного потенціалу, закладеного в людині, розвиток стійких паранормальних здібностей, а також загальну гармонізацію життя та творчу самореалізацію. Ось для чого ми вивчаємо тонкий світ і закони енергій.

Знання та вміння спрямовані на привернення успіху, фінансового благополуччя, гармонізацію сімейних стосунків, покращення стану здоров’я, у тому числі сексуального, духовного розвитку людини. Учні отримують практичні інструкції з досягнення поставлених цілей, засвоюють методи лікування та самосцілення, сексуальної гармонізації. За допомогою медитацій та особистої передачі знань можна навчитися роботі з тонкими енергіями, енергоцентрами людини, відкрити канал яснобачення, інтуїції, телепатії. Крім того, учні отримують системи особистого захисту, здійснення бажань і практики керування енергією грошей.

Наші учні відкривають здібності яснобачення, ми діагностуємо ауру та чакри, працюємо з енергетичним коконом: очищуємо простір, їжу та предмети, вчимося керувати енергією грошей, позбавляємося від негативних емоційних станів і шкідливих звичок.

Учні «Кайлас» вивчають діагностику внутрішніх органів за системою ци-гун, а також застосування техніки масажу внутрішніх органів ци-нейцзан, методи трансформації внутрішньої енергії та позбавлення від болю. Ми використовуємо практики для схуднення та омолодження організму; вчимося керувати сексуальною енергією та гармонізувати сімейні стосунки, розвивати сексуальність і привабливість.

- Такий спектр знань і вмінь справді вражає! Наших читачів ще цікавить, що таке ІРТЕ та для чого створена ця організація?

- Громадська організація «ИРТЕ» (Институт развития творческой ндиницы) – це міжнародна організація, яка об’єднує учнів міжнародної езотеричної школи «Кайлас».

У назві є акцент на творчій одиниці. Кожна людина приходить до езотерики одна. Спочатку занурюється у знання, набуває сили, а потім прямує у творчий простір життя.

Єдність таких людей стає суспільством, потім перетворюється на соціум, який керує своїм теперішнім і піклується про майбутнє своїх дітей. Ми не готуємо об’єднану силу проти будь-кого, ми створюємо своє щасливе життя. Цей проєкт не швидкий, кропіткий. Крок за кроком –  і є ще одна вільна людина. Разом – це спільнота. Незалежно від того, в якій частині Землі вони перебувають, спільно, кожного дня вони створюють реальність для себе та своєї родини.

Звісно, цей процес не стихійний, він має свою складну систему.

Поодинці ми не можемо вплинути на світ і зупинити руйнівні тенденції. Об’єднавшись, ми станемо тією енергетичною міццю, яка здатна змінити наше життя та наш світ. Ми можемо стати реальним, фактичним прикладом еволюції суспільства!

 - Це дійсно амбітна, масштабна та благородна мета. Після спілкування з вами хочеться скористатися вашою порадою та перевірити особисто дієвість тих методів, які ви застосовуєте. Ваша фраза «езотерика – не для всіх, лише для обраних» – мотивує долучитися до цієї нової формації щасливих людей. Дякую за інтерв’ю та те світло, яке ви випромінюєте. Бажаю вам натхнення та успіху. Нехай одвічне бажання кожної людини бути успішною та щасливою здійсниться – завдяки вам і езотеричній школі «Кайлас». https://duiko.guru/international-center-duiko/