Комфортне житло без затримок: чому кияни обирають «Місто квітів» від МЖК «Оболонь»

21 вересня 2021
Комфортне житло без затримок: чому кияни обирають «Місто квітів» від МЖК «Оболонь»

Повний sold-out: придбати у відділ продаж квадратні метри в популярному житловому комплексі комфорт-класу «Місто квітів» вже неможливо – усі квартири вже розпродані.

Про це повідомляє канал «Нерухомість без цензури» з посиланням на ІБК «Обрій».

Натомість намітився ажіотажний попит на купівлю житла в «Місті квітів» на вторинному ринку та на оренду помешкань у комплексі.

Житловий комплекс комфорт-класу «Місто Квітів» розташований у Подільському районі столиці на вул. Тираспільська. У 10-15 хвилинах наземним громадським транспортом – станції метро «Сирець» і «Нивки». А для автомобілістів вигідною перевагою є близька доступність великих транспортних артерій міста – проспектів Правди і Перемоги.

Наразі ЖК включає в себе сімнадцять 16-поверхових будинків, зведених за монолітно-каркасною технологією, яка передбачає мінімум несучих конструкцій і дозволяє здійснити вільне перепланування й зонування квартир. А це є суттєвим плюсом для сучасних сімей.

У ЖК є зведений забудовником дитячий садок і три приватних заклади для малечі, зручні гостьові паркування, будуються паркінг та автомийка. У кроковій доступності – торговий центр, декілька шкіл, аптеки, крамниці й відділення банків.

На території комплексу площею 11 га є багато мальовничих місць для прогулянок і відпочинку. Крім того, поруч – велика лісопаркова зона, Сирецький дендропарк і парк «Дубки».

Не дивно, що квадратні метри у «Місті Квітів» розлетілися буквально як гарячі пиріжки: як повідомляє канал «Нерухомість без цензури» із посиланням на інформацію ІБК «Обрій», на сьогодні на первинному ринку вже продані всі 3,5 тисячі збудованих квартир.

«Сподобались планування. А також привабливі ціни – ми купували житло ще на етапі будівництва. Комплекс зручний і зелений – багато дерев, зелених зон. Хотілося б, щоб на території побудували ще спортивні зали й басейн. Додатковий плюс – надійність забудовника», – розповідає один з інвесторів ЖК.

Зауважимо, на старті продаж у 2016 році вартість житла у першій черзі «Міста Квітів» була від 13 тис. грн (500 доларів за тодішнім курсом) за квадрат, а у 2021 році сягнула вже 32 тис. грн (1200 доларів). Таким чином, ринкова ціна зросла понад удвічі, що свідчить про високу інвестиційну привабливість об’єкта.

Масштабний та амбітний проєкт житлового комплексу «Місто Квітів» реалізується відомим столичним девелопером МЖК «Оболонь» спільно з ІБК «Обрій». Успішність проєкту у значній мірі зумовлена надійною репутацією обох партнерів.

Зауважимо, цього року МЖК «Оболонь» вдруге увійшла до провідної трійки забудовників Києва, які виконали власні обіцянки перед інвесторами й здали свої об’єкти в експлуатацію вчасно.

Молодіжний житловий комплекс (МЖК) «Оболонь» працює на будівельному ринку України вже понад 33 роки. У портфелі забудовника — 45 завершених об’єктів, багато з яких вже стали справжньою окрасою столичного ландшафту завдяки індивідуальному підходу до будівництва, вишуканій архітектурі та використанню новітніх будівельних технологій. Компанією та її дочірніми структурами вже введено в експлуатацію понад 1 млн квадратних метрів нерухомості.

ІБК «Обрій» успішно працює на ринку нерухомості України протягом 6 років. Група компаній здійснює комплексне управління повним циклом розвитку будівельних об’єктів: від ідеї до реалізації, ефективно об’єднуючи роботу підприємств, що виступають в якості підрядника, генпідрядника, замовника й інвестора. У портфелі проєктів ІБК «Обрій» – 2482 проєкти та понад 144 тисячі квадратних метрів нерухомості.