Ігор Клименко: Після трагедії у Броварах ми докорінно змінили систему керування внутрішньою авіацією в МВС

25 травня 2023
Ігор Клименко: Після трагедії у Броварах ми докорінно змінили систему керування внутрішньою авіацією в МВС

Про це заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко

Ігор Клименко розповів, що після авіакатастрофи з керівництвом МВС у Броварах, у відомстві вирішили заборонити всім керівникам користуватися під час воєнного стану авіаційним транспортом – гелікоптерами та літаками.

«Водночас, ми разом з Міністерством інфраструктури сьогодні вже приступили до формування єдиної системи функціонування європейського авіаційного парку нашої держави. Тому ми маємо зробити все, щоб безпека в наших підрозділах, і не тільки в МВС, а і в інших відомствах, була максимально дотримана», – зазначив Міністр внутрішніх справ.

Міністр внутрішніх справ заявив, що Офіс Генерального прокурора та ДБР активно розслідують цю справу і вже невдовзі зможуть розповісти про результати:

«Офіс Генпрокурора і Державне бюро розслідувань проводять це розслідування, я сподіваюсь, найближчим часом вони зможуть поділитися результатами даного провадження. З моєї сторони було б некоректно коментувати хід досудового розслідування, яке не відноситься до МВС», – відповів Глава відомства на запитання журналіста.

Департамент комунікації МВС України