Дизайнер Каліна Алпатова оглянула двокімнатну квартиру у ЖК «Варшавський Плюс» і дала поради щодо функціонального планування на 86 кв. м

12 жовтня 2021
Дизайнер Каліна Алпатова оглянула двокімнатну квартиру у ЖК «Варшавський Плюс»  і дала поради щодо функціонального планування на 86 кв. м

Як можна облаштувати двокімнатну оселю, щоб вона була водночас затишною, світлою і просторою? Понад 86 квадратів функціонального простору, де кожен метр працює на комфорт мешканців: дизайнер Каліна Алпатова провела огляд квартири у ЖК «Варшавський Плюс».

Як повідомляє 100realty.ua побачити квартиру у 3D-форматі ще на етапі вибору житла, відчути її розмір та атмосферу, погуляти новим помешканням, не відходячи від своїх моніторів, - не фантастика, а реальність. Завдяки новітнім технологіям, столичні забудовники надають усім охочим можливість побачити житло з середини та уявити, як виглядатиме оселя із ремонтом та меблями.

Площа помешкання – 86,32 квадратні метри, на яких розташовано передпокій і коридор, дві кімнати, кухню-вітальню, ванну кімнату, санвузол та гардеробну. Тобто власне всі необхідні для сучасної родини функціональні приміщення У квартирі також є засклена лоджія. 

Передпокій площею 8,51 кв. м – невеликий, але зручний, і має достатньо місця для того, щоб зняти й залишити тут верхній одяг та взуття. Великим плюсом є наявність зони під облаштування гардеробної або кладової для зберігання речей.

Обидві кімнати (площею 21,13 та 15,18 кв. м відповідно) – просторі й дуже світлі, адже мають достатньо вікон, з яких відкривається прекрасний краєвид на сонячний і зелений Виноградар. Зручне планування квартири дозволяє як прибрати частину стін, об’єднавши кімнату з кухнею в один простір, так і перепланувати житло, розділивши одне з приміщень на дві невеликі, але комфортні спальні.

У кухні-вітальні площею 22,96 кв. м можна зручно розташувати всю необхідну кухонну техніку та функціональні меблі, а також виділити комфортну й простору обідню зону. 

Ванна кімната досить простора для того, щоб розмістити в ній і сантехніку, і функціональні меблі, зробивши приміщення красивим і затишним. У квартирі також передбачений гостьовий санвузол, який за бажання можна переобладнати під пральню. 

«Можна зробити висновок, що така квартира – дійсно комфортна для життя. Планування має прості прямокутні форми, що дозволяє використовувати простір максимально ефективно», – резюмує дизайнерка.

Нагадаємо, продаж квартир у будинку 13.1 в ЖК «Варшавський Плюс» вже стартував, і ця квартира також наявна у продажу. Крім того, для всіх, хто любить просторе й функціональне житло у світлих та красивих новобудовах, Stolitsa Group має й інші цікаві пропозиції.

Ознайомитись із плануванням усіх квартир у 3D-форматі й провести власну міні-екскурсію житловим комплексом онлайн всі охочі можуть безпосередньо на сайті ЖК «Варшавський Плюс».